Ajatuksia uudesta Asun-lehdestä ja arvonta

31.7.2015


Nyt kun ollaan selvitty kesälomista ja kesä kääntyy elokuuksi, on kiva laittaa blogissa pystyyn (tämän blogin ensimmäinen) arvonta eli nyt arvotaan uuden ihanan kotimaisen sisustuslehden Asunin vuosikerta! Arvonta on nyt päättynyt!

Arvonta-aikaa on 9.8. iltaan asti ja osallistua voit vastaamalla kysymykseen: oletko jo ehtinyt tutustua lehteen ja mitä pidit? Laitathan mukaan meiliosoitteesi, josta tavoitan sinut myöhemmin.

En valitettavasti muilta työkiireiltäni ehtinyt avustaa lehteä kun yhden jutun verran eli stailasin Kontion uuden mallitalon Glasshousen kuvaukset Nurmijärvellä ja kainalojutuksi kuvasimme meillä kotona miehen kanssa yhden korikuvan omista koriaarteistani.

Kun tuskailin päätoimittaja Ulla Koskiselle kiireitäni ja varsinkin tätä rakennusprojektia, joka on stressannut viime syksystä asti niin paljon, että nyt vastaa alkaa päästä jaloilleen hommassa sekä talon ja sisustuksen keskeneräisyyttä, Ulla pyysi lukemaan pääkirjoituksen huolella ja ajatuksen kanssa: "Koti on tunnelma, jossa viihdymme. Jopa remontin ja rakentamisen keskellä voi asua mukavasti, jopa esteettisesti, iloiten pala palalta valmistuvista kohdista."

Yritän nyt muistaa tämän, iloita itsekin talostamme ja saavutetuista etapeista, enkä vain luetella tekemättömiä asioita ja voivotella rakentamisen hitautta ja rahojen vähyyttä. Yritän alkaa nauttimaan valmiista näkymistä, kauniista asetelmista siellä täällä, omista tutuista tavaroista ja kääntää katseet pois keskeneräisyyksistä. Päästää onnen- ja rauhantunnetta pikkuhiljaa sydämeen.

Onnea uudelle lehdelle, rohkealle repäisylle, vahvalle visuaalisuudelle ja komealle paketille, jonka tuttu tekijäjoukko on saanut kasaan! Tätä me tarvitsemme. Kaunista katsottavaa, mukavalta käsissä tuntuvaa selailtavaa. Mielestäni lehdessä ei ole yhtään höttöä, se on laatua kannesta kanteen! Oli ilo olla mukana ensimmäisessä numerossa edes vähäsen :)

Kuvat Glasshousesta Arto Vuohelainen, korikuvat Jari Kalliomäki, stailaus Piia Kalliomäki

61 kommenttia

 1. Olen tutustunut lehteen ja ihastuin niin paljon, että tilasin. Osallistun kuitenkin arvontaan ja jos voitto osuu kohdalle, tilaan sitten ystävälleni. johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Erittäin hyvä idea ajatella ystävää tässä kohtaa!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. En ole vielä tutustunut Asun -lehteen, mutta kuullut siitä kylläkin. Mielenkiinnolla odotan ensimmäistä lukuhetkeä ja oispa huisia voittaa sen vuosikerta!

  hansantola@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin lehdestä todella paljon, onneksi tuli tartuttua ensimmäiseen numeroon. Taattua laatua!
  Suolaajahunajaa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi olisipa ihana voittaa uuden lehden vuosikerta! Ostin tietty uuden lehden ja olen sitä selaillut ja lueskellut useita kertoja. Hieno lehti! Oispa sulla tässä sellainen paikka, johon meiliosoitteen voisi kirjoittaa niin, että sen tiedot näkyy vain sulle...

  VastaaPoista
 5. Oi, ihana arvonta :-) Osallistun, ja olen ehtinyt tutustakin. Ostin ekan numeron irtonumerona, ja tykkäsin kyllä. Taitto oli kivan väljä ja ilme kaunis!

  VastaaPoista
 6. En ole ehtinyt vasta kuin hiukan selata. Toivoisin niin arpaonnea, sillä lehti vaikutti mielenkiintoiselta uutuudelta!
  -Jutta

  VastaaPoista
 7. Mikä uusi lehti, oi ihanaa?! Teidän kehunne kuulostaa niin super-hyvältä, että mielelläni ottaisin osaa arvontaan!
  taija.maunu@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Nyt en ole tutustunut enkä EDES KUULLUTKAAN koko lehdestä!! Siksi onkin huisia olla mukana tässä arvonnassa :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan ! Tämä uusi lehti löytyy Lehtipisteistä ympäri maan ja sen voi tilata Asun-lehden nettisivujen kautta, jos ei onni suosi arvonnassa:)

   Poista
 9. Vielä kuullutkaan....täytyykin katsoa lehtihyllystä
  nicolina at luukku.com

  VastaaPoista
 10. Jos en voita, tilaan ite.
  Laatua joka sivu.
  Kestää kansainvälisessäkin vertailussa.
  Odotan malttamattomana jo seuraavaa numeroa.

  VastaaPoista
 11. Olen ehtinyt jo tutustua ja ihastuin heti. Tuntuu ihanalta käsissä ja oli laatua kannesta kanteen, huikean kauniita kuviakin pullollaan. Myös Ullan pääkirjoitukset ovat aina mukavaa luettavaa.

  heidi.kiviranta@wippies.fi

  VastaaPoista
 12. Hyviä sisustuslehtiä kaivataan eetteriin, kuulostaa sun kommenttien mukaan lupaavalta. Mielelläni tsekkaisin itsekin. Ja koska tuli juuri ostettua ensimmäinen oma asunto (!) ja sisustaminen täydessä vauhdissa, niin uutta inspiraatiota ahmitaan täällä koko ajan.

  elina.patjas@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kiva palkinto! En ole vielä tutustunut, mutta paljon olen kuullut hyvää.

  ansamaria33(a)gmail.com

  VastaaPoista
 14. En ole vielä ehtinyt uutukaiseen tutustumaan, mutta nyt mielenkiinto heräsi sen verran että täytyypä irtonumero ostaa.

  VastaaPoista
 15. En ole vielä ehtinyt lukea lehteä. Näin kyllä kaupassa sen. Olisipa kiva voittaa :) Saikku
  s.a.i.k.k.u(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tykkäsin todellakin, erityisesti visuaalisesta puolesta.

  VastaaPoista
 17. Ostin irtonumeron ja asia johon kiinnitin heti huomioni oli lehden upeat kuvat - upeat luontokuvat - Karunkomea maisema sekä rauhoittaa että inspiroi!

  elisa.paljakka@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 18. En ole vielä tutustunut, mutta kiinnostus kyllä heräsi! Mukana arvonnassa ollaan siis :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Lehti vaikutti lupaavasti erilaiselta kuin muut sisustuslehdet, joita luen ja ekan numeron ostettuani olen harkinnut tilaamista. Arvonnan voitto olisi siis loistojuttu! Heidi.rantamaki(a)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Ostin ensimmäisen numeron. Hieno lehti, vaikkei ihan vielä koko sydäntä vienytkään. Ehkä pidempi tutustuminen johtaisi siihen :)

  puska.mari@gmail.com

  VastaaPoista
 21. En ole käynyt kaupoilla pitkään aikaan kunnolla varmaan pariin kuukauteen. En loppuraskauden enkä pienokaisen syntymän jälkeen, mitä nyt pikaisilla ruokaostoksilla muutaman kerran. Huomenna varmasti mukaan nappaan myös uuden lehden, en siitä ole kuullutkaan! Joka kuukausi hemmottelen itseäni yleensä jokusella lehdellä, sisustus ja puutarha. Uudet tulokkaat on aina mieleen! En malta odottaa kun saan kahmaista uteliaana uuden lehden jokaisen kohdan, imetyssessioiden parhautta, ei käy aika pitkäksi 😃

  VastaaPoista
 22. Todella mukava tuulahdus ja laadukkaan oloinen lehti, joka tuli itselle aivan puskista ulkomaan matkan aikana. Tietysti ensimmäinen numero ostettu mutta arpaonnea toivoen:)

  punainenremonttitupa@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Tykkäsin hurjasti ja tilasin hetimiten, vuosikerran jos voitan niin ystävällle tilaan. :) jasmiinakk@gmail.com

  VastaaPoista
 24. En ole lukenut, mutta kiinnostaisi kyllä! :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Vielä en ole ehtinyt tutustua, mutta kiinnostaa kovasti! Onnea uudelle tulokkaalle!
  taina.privaatti@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Vielä en ole ehtinyt tutustua, mutta tarkoitus on.
  Kirsim40@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Moi! Lehti on vielä tuntematon, mutta kiehtova http://www.asun.fi/.
  Töttölöö-terveisin Minna
  harkonen.minna at gmail.com

  VastaaPoista
 28. Aivan huippu lehti kerrassaan!! Jatkakaa samaan malliin :). Heti meni tilaukseen, saisiko tällä arvontavoitolla sitten toisen vuoden ;-) ? Toki lähipiiristä löytyy monta ihanaa ihmistä joille voisin lehden vuosikerran lahjoittaa.
  Eli arpaonnea toivomaan!

  Tiina, tiimant ät gmail.com

  VastaaPoista
 29. Vielä en ole ehtinyt tutusta, mutta vaikuttaa kyllä tutustumisen arvoiselta uutuudelta! Mielelläni lukisin lehteä.
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 30. En ole vielä ehtinyt tutustua lehteen, mutta ainakin nettisivujen perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Tutustuin ja tykkäsin! Selailin, luin, selailin, luin... varmaan kolmesti olen jo ahminut koko lehden. Arpaonnea toivon, sillä rahatilanne ei anna tilata yhtään lehteä ennen kuin olen maksanut maniassa tekemäni ostokset pois. Eh...

  Niina, kallavindar(at)live.com

  VastaaPoista
 32. Olen tutustunut. Tykkäsin kovasti, koska mielestäni tämän tyylisiä lehtiä on entuudestaan vain yksi, joten lisälukeminen ei ole koskaan pahitteeksi! Oli siis juuri minun tyylinen lehti! +++
  kkiira.interior@gmail.com

  VastaaPoista
 33. En ole kuullutkaan

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 34. en ole kuullutkaan mutta mielelläni tutustuisin!

  jaana.holmback@gmail.com

  VastaaPoista
 35. en ole kuullutkaan koko lehdestä.
  olisi kiva tutustua.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 36. En ole kuullut, täytyypä tutustua :)
  Anneli
  anne.li34(at)outlook.com

  VastaaPoista
 37. Olen monelta taholta kuullut kehuja lehdestä, mutta kauppojen lehtihyllystä en sitä ole löytänyt :( Kovasti kiinnostaa, joten toivon arpaonnea!

  VastaaPoista
 38. En ole tutustunut, mutta kiinnostaa kyllä kovasti! :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 39. Ostin lehden ja tykkäsin. Esitellyt kohteet olivat hyvin valittu ja kuvat kauniita. Olisin kuitenkin toivonut enemmän tekstiä. Nyt lehti oli turhan nopeasti selattu. Harkitsin tilaamista, mutta nyt toivon hyvää arpaonnea! jaana.anttila@outlook.com

  VastaaPoista
 40. Minulle ihan uusi tuttavuus, en ole vielä lukenut. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana arvonnassa! En ole vielä ehtinyt lehteen tutustua mutta hyvä sisustuslehti hakusessa ja tämä kuulostaa mainiolle! haagaland@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Täältä blogeista olen uudesta lehdestä jo lukenut, mutta lomalla on ollut muuta mielessä niin, että ei ole tullut lehtihyllyllä vielä käytyä. Aion kyllä tutustua! Ja mikäs sen mukavampi, jos vaikka arvalla lehden saisi. :) Ilmoittaudun arvontaan. remire( )hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Asun on kaunis lehti, ensimmäinen numero suorastaan huokuu mielenrauhaa. Tykkään. Mielenkiinnolla odotan, tuleeko harmoniseen ilmeeseen silloin tällöin mukaan ripaus rosoakin...

  VastaaPoista
 44. En ole ehtinyt lehteen vielä tutustua, mutta olen kuullut niin paljon hyvää, että olen mukana arvonnassa :) ninna.flata4@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Mukana arvonnassa. Olen ehtinyt tutustua ja pidin lehdestä kovasti, on ehdottomasti Suomen kaunein sisustuslehti. Ohitti jopa ikisuosikkini Dekon! Pauliinareinik@gmail.com

  VastaaPoista
 46. En ollut kuullut lehdestä. Mielenkiinnolla odotellen. ulla-maija.myllyluoma@gmail.com

  VastaaPoista
 47. En ole tutustunut. Olisi kiva saada vuosikerta. rannaste.asta@gmail.com

  VastaaPoista
 48. En ole vielä tutustunut lehteen, mutta mielelläni kyllä tutustuisin :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 49. Ihana lehti! Mielenkiintoisia juttuja höystettynä kauniilla ja harkituilla kuvilla. Kiva saada uutta sisustuslehtimarkkinoille. eeva.heikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Minäkään en ole ehtinyt tutustua lehteen vielä, mutta nettisivujen perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta!

  VastaaPoista
 51. Pidin lehdestä kovasti. Tartuin lehteen kannen kuvan perusteella, houkutteleva :)
  annika.kattilakoski@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Hei, minäkin haluan osallistua arvontaan! :) Olen lehdestä haaveillut mutta vielä on lehtihyllyyn jäänyt. Tuleva opiskelija joutuu jäädyttämään lehtitilaukset, joten olisipa ihana, jos arpaonni suosisi. :)
  Terveisiä Keski-Pohojanmaalta! ;)
  T. Mirva

  VastaaPoista
 53. En ole vielä päässyt tutustumaan lehteen , mutta tarkoitus olisi ja odotan että saan lehden käsiini! Jenni.tuomisto(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 54. Tästä lehdestä en ollut vielä kuullutkaan, satunnaisesti ostan sisustuslehtiä oman sisustusinspiraation lähteeksi. Tämä vaikutti oikein mielenkiintoiselta ja täytyy saada ehdottomasti luettavaksi. Mukaan arvontaan! riiti81 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 55. En ole vielä, mutta kiinnostaisi kyllä :)
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Lehti on uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen!
  kirsikka08 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 57. Asun ansaitsi heti paikkansa suosikkilehtien joukossa. Tykkään!

  villailonablog@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Ostin lehden kun kuulin että se on DEKO lehden päätoimittajan uusi lehti. Pidän Dekolehdestä myös tosi paljon. Asun lehti on vahvasti suomalainen, toivottavasti myös jatkossa. Asuntomessu talo Vivolan juttu ja mieleen ja hyvät kuvat. Tekstiä oli mielestäni vähän liian vähän.

  Aion jatkossakin ostaa Asun lehteä, siinä on todella hyvä touch!

  VastaaPoista