Odottavan aika on pitkä

7.6.2015

pieni talo helsingissä eteinen maalattuna
pieni talo helsingissä eteinen maalattuna


Odottelemme edelleen vaatekaappeja. Sitten kun sai päätöksen ja tilauksen tehtyä, ei jaksaisi yhtään odottaa. Valmistajan houkuttelevan kuuloinen 10 arkipäivän toimitusaika oli ja meni. Asennus on sovittu nyt ensi viikon keskiviikolle.

Eteiseen eli "tuulikaappiin" tilasimme harmaan liukuovikaapiston tuohon 120 cm leveään tilaan. Kaapista jätettiin takaseinä pois, kun siellä on jakotukki, jonne on päästävä. Kysyin harmaan värikoodin kaappien valmistajalta ja takaseinä ja jakotukin kotelo maalattiin tässä odotellessa mahdollisimman samansävyiseksi harmaaksi, aika nopsaan ja krovilla tyylillä kun jää kuitenkin piiloon, odottamaan kaapistoa.

Neljän hengen perheen ulkovaatesäilytystä hoitaa sillä välin Covon Oksa-naulakko ja sanomattakin on selvää, ettei meillä näytä arkisin tältä. Naulakko pursuaa takeista ja huppareista ja lattiaa peittää kenkä- ja kassimeri....

4 kommenttia

 1. Eteinen on kyllä lapsiperheessä kriittinen tila, joka ei taida pysyä järjestyksessä edes silloin, kun tavarat saisi komeroon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän jo etukäteen, että se tulevakin kaappi on meille liian pieni :D Pitää vaan löytää järkevät paikat muualta niille kausivaatteilla, jotka ei ole aktiivisessa käytössä ;)

   Poista
 2. Saako kysyä, että mistä tilasitte kaapit? Meillä sama hankinta edessä. Siksi kiinnostaa. Odotan myös kun saat kuvia kunhan saapuvat. Ihanaa kesää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä ;) Tilattiin ne Kabinetista (http://www.kabinetti.fi/). Nyt ne on tosiaan asennettu ja yritetään ottaa kuvia blogiin tässä jossain vaiheessa.

   Poista