God is in details

1.5.2015


Talo alkaa olla nyt sen verran siistissä kunnossa, niiltä osin kuin se on tässä vaiheessa mahdollista, että vieraita alkaa uskaltaa päästää kylään. Keskeneräisyydet muistan kyllä kaikille esitellä, mutta ei ne vieraita tunnu niinkään vaivaavan kuin itseäni.

Meillä oli eilenillalla vappuaattona ystäväperhe kylässä, yhteensä 4 poikaa paikalla, hulina oli sen mukainen, mutta mukavaa oli. Tänään on sitten taas rauhallisempi päivä oman perheen kesken.

Vaikka talossa on vielä paikoitellen kaaos ja isojakin asioita työn alla, en malttanut olla mylläämättä tv-tason kulmausta nätiksi. Jossakin silmien pitää saada levätä, tässä saan nyt lepuutetttua omiani. 

Kun niitä kaappeja ei vielä ole, kaikki säilytys tapahtuu lattialla ja pöydillä. Miksipä toisaalta kaikkea kaappiin piilottelisikaan. Ihan älyttömän käteviä on Everyday Designin pienet sarjapöydät, joille saa tehtyä pieniä katseenkestäviä asetelmia sopiviin paikkoihin. 

Ihana krominen timanttimaljakko on Habitatista, puiset pikkurasiat Hayn. Uusimpana valaisintulokkaana ystävältä hankittu Olucen pöytävalaisin, joka ei oikein löytänyt paikkaansa heiltä, meille mahtui :) 

Yksi kirjapino on menossa kierrätykseen, toinen pino koostuu kauniista sisustuksellisista kirjoista, joista monet ovat oman uuden kotimaisen suosikkikustantajani Cosy Publishingin kirjoja. 

Kaunista vapunaikaa teille kaikille!

2 kommenttia

  1. Ihastelin jo edellisessä postauksessa tuota Spideria <3 ihania ystäviä teillä ;) Mukavaa vappuviikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Riikka! Meillä on tosiaan muutamia hyvin samanhenkisiä ystäviä, joilta on hankittu Karuselli, ruokapöydän tuolit ja nyt toiselta ystävältä tämä Spider. Ihan toimivaa ;)

      Poista