Aulasta harrastetilaksi

16.5.2015

Pieni talo Helsingissä yläaulan levykokoelma
Pieni talo Helsingissä yläaulan levykokoelma ja dj setti
Stanton vinyylilevysoitin
Stanton dj mikseri

Yläkerran aulatilasta suunniteltiin alun alkaenkin jonkinlaista kirjastoa. Sinne tulisi työpiste, kirjoja, levyjä ja pelejä. Omalta osaltani halusin saada sinne levysoittimet ja mikserin, jotka ovat olleet muuttolaatikossa vuoden verran. Siinä ajassa sormet ovat jo alkaneet syyhytä levyjen perään. Niille löytyikin sopiva kolo, kun järjestelin Muuramen kaappeja ja työpöytää paikoilleen. Samalla laatikot kuin vahingossa täyttyivät vinyylilevyistä ja kirjoista.

Levyt ovat kulkeneet mukanani vuosia. Ensimmäiset on ostettu teininä 80-luvulla ja niitä on  tullut ostettua tasaiseen tahtiin 2000-luvun puolelle asti. Tyylilajeissa löytyy laidasta laitaan. Suurin osa levyistä on kuitenkin tanssimusaa. Nyt jo reilut kymmenen vuotta olen kuitenkin ostanut musiikkini digitaalisena, nyt musiikki kulkeekin aina kätevästi mukana.

Jossain vaiheessa aulatilaan tulee vielä televisio ja pelikonsoli. Kenties jotain säkkituolin tapaista, mistä voi pelailla ja kuunnella levyjä tai vain katsella televisiota.

Jos levyhyllyn sisältö kiinnostaa voin alkaa postaamaan siitä ja tehdä vaikka Spotify soittolistoja. Laittakaa kiinnostuneet kommentteja.

T. Jari

Ei kommentteja

Lähetä kommentti