Meillä on taas näyttö!

5.2.2015

Kastelli pitää meillä toisen näytön tulevana viikonloppuna. Ihan tarkkaa syytä emme tiedä, kun vain yhdestä oli ensin puhetta. Edellisellä kerralla oli ollut kuuleman mukaan ihan kivasti väkeä liikenteessä, niin ehkäpä juuri sen takia. Nyt voivat mennä ne tositarkoituksella rakennuttamisesta haaveilevat, jos ekalla kerralla oli vain meidän ja naapurien tuttuja ja koiranulkoiluttajia :)

Edellisen näytön jälkeen, parin viikon sisällä, taloon on asennettu takka ja tasoitettu sisäseiniä ja -kattoa sekä siistitty itse ikkunoiden ja ovien pieliä tasoitusta varten. Mies on hankkinut tarvikkeita ja suunnitellut saunan rakentamista.

Piti ottaa takasta kuva tänne blogiin, mutta se ja hormit pitikin nopeasti peittää maalareitten takia, en ehtinyt päiväsaikaan talolle kuvaamaan...

Päivät menee nopeasti, kun usein on muutakin säädettävää kuin sisustuspintamateriaaliasiat, etenkin autotalli ja maalämpöpumpun käyttöönotto on tuottanut päänvaivaa. Varastetun pumpun tilalle tuli parissa viikossa uusi, se laitettiin päälle lattialämmityksen vuoksi, yhdet vedetkin ehti jo tulla irronneen putken takia teknisen tilan lattialle jonkun putkiin jääneen vesimäärän vuoksi. Kaikista kymmenistä pienistä asioista on kuitenkin päästy aina yli asia kerrallaan.

Odottavan aika on pitkä, olisi ihanaa, että tulisi valmiimpaa nopeammin, mutta etenee kuitenkin....

3 kommenttia

 1. Ihan mielenkiinnosta kyselen, saitteko Kastellilta jotain korvausta näytöstä vai esittelittekö taloa esittelyn ilosta. Tiedän, että eri talofirmoilla on erilaisia käytäntöjä. t. vierailija
  ps. Todella hienolta näyttää teidän talo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ihan ilmaiseksi esittelyn ilosta annettiin Kastellin pitää kaksi näyttöä. Itsestämmekin on kiva päästä katsomaan muiden kohteita / antaa toisten katsoa meidän. Meille ei näytöistä ollut mitään haittaa eikä vaivaa.

   Poista
 2. Kiitos kommentista. Meillä on ihan sama periaate oman talomme kanssa eli annamme talofirman esitellä taloamme, koska kävimme itse useammassakin näytössä ennen omaa projektiamme. Mukavaa kevään jatkoa teille.

  VastaaPoista