Viljelypalstojen uusi elämä

9.1.2015En ole aikaisemmin oikein uskaltanut laittaa laajempaa kuvaa meidän tulevasta asuinalueesta, kun kaikenlaista hiippailijaa ja hämärämiestä olisi saattanut tulla houkutelluksi alueelle. Osasivat kyllä tulla ilman houkutteluakin - meiltä lähti maalämpöpumppu talon vierestä odottelemasta jonkun pitkäkyntisen mukaan alkuviikosta. Uusi on jo tilattu Terawattin toimesta, homma hoidossa.

Nyt ehkä kuitenkin uskaltaa jo vilauttaa laajempaa kuvakulmaa, kun valtakunnan päälehtikin on vieraillut alueella. Juttu oli oikein kiva. Meidän perhehän on pitkänlinjan maunulalaisia, ollaan asuttu seudulla jo lähes kymmenen vuotta ja viihdytty tosi hyvin. On nähty viljypalstat, jalkapallokentät ja koirapuistot, jotka alueella aikaisemmin oli. Eipä silloin arvattu, että joskus seudulle aletaan rakentamaan tai varsinkaan, että itse alettaisiin :)

Tällä viikolla, viimeisiksi töikseen, Kastellin miehet on urakoineet meidän terassia. Sitä ei ollut mahdollista saada valmiiksi mustana, joten täytyy tuota ruskeaa sietää siihen asti, kunnes ehtii itse pensseliä heiluttelemaan ensi keväänä.

6 kommenttia

 1. Se oli hyvä juttu! Edellisenä päivänä meidän talon ympärillä pyöri joku valokuvaaja, siis ihan monelta suunnalta otti kuvia. Ehdin jo omaan faceenkin ihmetellä, että aika outoa käydä vaan kuvaamassa jonkun taloa ihan tuosta vaan... Tyyppi vielä lähti kävellen sinne teidän suuntaan. Sain sitten seuraavana päivänä mielenrauhan kun se juttu ilmestyi. Olen aika varma, että sama kuvaaja kävi täällä meidän puolellakin ottamassa kuvia, mutta niitä ei sitten siinä jutussa näkynytkään. "arkistokuvaa" tms :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit oikein todistamassa tapahtumaa :) Jonkun verranhan tuolla näkee kamera kädessä vastaavia mestareita yms, mutta tietysti isommat jutut herättää huomiota, totta.

   Poista
 2. Oho, no kylläpä oli pitkäkyntinen..ei viittinyt sitten mitään vähän edullisempaa ottaa mukaan kuin maalämpöpumppu! Voi vitsit:( Tsemppiä! Alueesta tulee kyllä varmasti kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei siellä ole vielä mitään pienempää tai edullisempaa, näitä isoja rakennusjuttuja vain ennen kuin sisätyöt pääsee alkamaan...Mutta ei tuo pumppu ihan helppo nakki ole ollut sekään. Tai no puutavaraa olis ollut ja työkaluja. Naapurilla seisoo takka pihalla, nyt jännitetään sen puolesta. Meidän takka onneksi on jo sisällä :)

   Poista
 3. Hienoa, jo terdetkin paikoillaan!
  Tosi veemäistä tuo, että käydään nyysimässä raksalta kamoja, ottaa nuppiin teidän puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Jos menis tuo pumppu omaan piikkin, oltais ihan ranteet auki täällä. Toisaalta ei oltais seisotettu sitä ulkona noin kauaa.

   Poista