Karuselli kahdella tyylillä

6.1.2015


Instassa on käynnissä Finnish Design Shopin kuvakilpailu, jossa on tarkoitus kuvata kaupan valikoimissa olevia tuotteita kotiympäristössä. Osallistutaan kisaan Karuselli-tuolikuvalla ja samalla kun tehtiin tilaa tuolin ympärille, tuli ajatus kuvata tänne blogiin samainen tuoli kahdella eri tyylillä.

Meillä on miehen lapsuudenkotoa peritty 60-lukulainen puukaappi, joka on ollut yleensä meillä eteisessä, kun siihen on kätevä laskea avaimet, on juuri sopivan korkuinen. Kaappi yhdistettynä Karuselliin tekee parista vähän vintagehenkisen. 

Toinen tunnelma on moderni, siinä Karusellin kaverina on Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin ja Everydayn Designin pieni metallipöytä. Pöydän jaloissa ja valaisimen varressa on samaa ohutta viivaa, pidän molempien keveydestä.

Toinen tyyli tuntuu itsestä tutummalle, vaikka kaikki tavarat ihan omia ovatkin. Miten teistä, kumpi tyyli miellyttää silmää enemmän?

2 kommenttia

  1. Molemmat iskevät minuun täysillä! Mutta ehkä alempi, modernimpi tyyli on enemmän minua. Pidän jokaisesta elementistä kuvassa. Mielettömän arvokas, tuo tuolikaunotar :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) ! Tuon vintagekuvan olisi kruunannut Beni Ouarain-matto, mutta meillä ei valitettavasti (vieläkään) ole sellaista...

      Poista