Hei meillä on näyttö!

21.1.2015

Jokaisen Kastellitaloa rakennuttavan hankintasopimukseen kirjataan Kastellin oikeus pitää näyttö kohteessa. Meillä se on nyt tässä viittä vailla valmis-vaiheessa ensi viikonloppuna. Tästä voi katsoa Kastellin sivuilla olevan ilmoituksen asiasta, vaikka ei kyllä Espoossa ollakaan, niinkuin ilmoitukseen on jostain ihme syystä laitettu :)

Olisimme itse ehkä halunneet näytön vasta, kun kiintokalusteet paikoillaan, kun talo on silloin paljon mielenkiintoisempi katsoa, mutta varmasti rakentamista suunnittelevat perheet on kiinnostuneempia tästä vaiheesta. Ja voihan olla, että hinku päästä muuttumaan heti, kun mahdollista, on meillä niin kova, että hyvä hoitaa näyttö alta pois.

Huikatkaa kommentteihin, jos haluatte nähdä meidät näytössä paikalla kertomassa rakentamisen jatkosta tästä eteenpäin, voimme ehkä piipahtaa!

Valitsimme kuvaa postaukseen ja huomasimme, että on tullut otettua aika vähän kuvia talosta niin, että koko talo näkyy. Tässä yksi sellainen, jo vähän ajastansa jäänyt kuva.


8 kommenttia

 1. Kaikkihan ne aina sitä yrittävät näyttöjä mutta kannattanee sanoa tilausvaiheessa että ei me otetakaan jos näyttö pitää pitää.... Tämä siis niille ketkä itse ovat suunnittelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä meille tässä vaiheessa haittaakaan ole, työt ei viivästy näytön takia.

   Poista
  2. Tsemiä loppurutistukseen ! Kolmen tunnin esittely on pala kakkua kokonaikestosta ja onhan omaa Kotia kiva esitelläkin. Toivottavasti olette teettäneet tiiveysmittauksen, kun se ei jostain käsittämättömästä syystä kuulu Kastellilla Viittä Vaille Valmiiseen pakettiin. Meillä löytyi Tiivin ikkunoiden väleistä aikamoisia rakoja, jotka luojan kiitos tilkittiin. Toki käyttöullakon villoituksessakin oli puutteita ja näitä paikkailtiin. Meillä tuttu kävi lämpökameralla kiertämässä taloa ja nämä puutteet havaittiin Onneksi. Tiiveysmittaus kuuluu avaimet käteen paketissa, niin kyllä se pitää kuullua myös VVV-paketissakin. Ikkunathan ovat kiinni elementeissä, villat ja höyrysulkumuovitkin. Ja heidän asentajat tekevät käyttöullakon kuntoon. Eli rakennuttaja ei voi vaikuttaa tiiveyteen mitenkään. Tässä perustelut, johon emme ole saaneet vastausta laisinkaan. Olemme juuri asuneet vuoden samaisessa talossa kuin teillä ja maalämmön kanssa painitaan edelleen. Valmis pihamme kaivettu auki viime viikolla määlämpökaivon osalta ja koko kollektori nostettu ylös. Kaivossa ei vikaa. Seuraavaksi ensi viikolla puretaan teknisestä tilasta Terawatin toimesta koko lämmitysjärjestelmän putkisto ja kasataan uudestaan. Meillä siis Kastellin kautta ostettu Gebwelin määlämpö. Ongelma on pakkasella, kun jerjestelmä ei jaksa lämmittää.
   Kateellisten höpinää, ettei kannata lähteä rakentamaan, jos ei ymmärrä jostain jotain tai ei mistään.
   Teillä on loistavat piirrustukset, hieno talo ja kivalla paikalla. Eli hymyssä suin kohti loppu huipennusta !!!

   Terveisiä Aurinkotieltä

   Poista
  3. Moi, kiitos! No voihan nenä, mitä juttuja. meillä sama Gebwellin lämpö, niinkuin suurimmalla osalla meidän alueella. Ei tosiaan se tiiveysmittaus kuulu pakettiin, ja me käsitettiin, että se kannattaa teetättää vasta, kun tasoitus- ja pohjamaalaus tehty...? Täytyy alkaa kyselemään...Lattian kosteusmittausta tässä juuri puuhaan työn alle... Jaksaa jaksaa :) Kiitos ihanasta kommentista ja reipastuksesta!

   Poista
 2. Sunnuntaina voisin tulla piipahtamaan, ihan vaan vaikka moikkaamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lyde! Me ei siis itse olla esittelyssä mukana, kun siellä on talomyyjä, ajattelin, että jos joku haluaa tavata, sovitaan aika:) Mihinkäs aikaan te yleensä kärryttelette, klo 13?

   Poista
  2. Ahaa! Varmaan me liikutaan ennemmin siinä 12 pintaan, mutta ihan tarkkaan on vähän vaikea ennustaa. Jos te ette ole siellä, niin eipä hätää. Voidaan me olla naapurikyyliä ihan keskenäänkin :-D Eivaansiis tulkaa jos joudatte, ei mitään ressiä tästä :-)

   Poista
 3. Pistetään kalenteriin :) Lauantai on varmaan varmempi mahdollisuus. Harmittaa vaan, että tuntuu kaikki taloesittelyt olevan juuri pienen päiväuniaikaan, eli ikinä ei päästä miehen kanssa yhtä aikaa ihmettelemään.

  VastaaPoista