Taivas rajana

21.12.2014Sain Taivas rajana-haasteen Vaihtelevasti Valkoista-blogista, jota olen jäänyt seuraamaan, kun bongasin sieltä tutun näköisiä sisustusneuletekstiilejä :) Sopivat Hanin kotiin tosi hyvin! 

Haasteen ideana on tehdä joululahjakollaaseja, tuotevalinnoissa ja budjetissa on vain taivas rajana.

Meillä elellään hektisintä aikaa vuodesta, kun emäntä on ollut joulukuussa joka viikonloppu neuleiden kanssa myyjäisissä ja viikollakin työmatkoilla. 

Aikapulan vuoksi tiivistimme haasteen kahteen kollaasiin, lahjatoiveet minulle ja miehelleni. Koostaminen herätti meillä hauskaa keskustelua, kun olemme olleet mieheni kanssa yhdessä jo yli kaksikymmentä vuotta ja emme ole enää vuosiin hannkineet lahjoja toisillemme. Toisen maku on tietenkin läpikotaisin tuttu, mutta hankimme itse vaatteet ja asusteet silloin, kun ne mieluisat luontevasti tulevat vastaan. Ehkä vähän tylsää, mutta näin meillä.

Kollaasiin valikoitui sellaisia tuotteita, jotka miehellä on pitkään olleet mielessä (Unmonday-kaiutin ja kamerahelikopteri videoiden tekemiseen) ja sitten hänen oma sisustushaaveensa, joka ehkä pääsee meille taloon, Nudien farkkumatto).  

Oma maailmani pyörii niin sisustuksen ympärillä, että otin kollaasiin mukaan meidän talon "puuttuvat uudet huonekalut" eli sohvan ja ruokaryhmän, ne menevät uusiksi, mutta ajankohdasta ei ole tietoa. Toiveissa on puupöytä, mustat puutuolit ja tukevan tanakka sohva, johon koko perhe voisi pesiytyä lauantai-iltaisin saunan jälkeen villapeittojen alle pötköttelemään. Valaisinhaaveista nostin esille yhden omista suosikeistani, ehkä tunnistatte valmistajat :)

Koska olemme jo näin lähellä joulua ja meilläkin haasteen toteuttaminen venyi, emme haasta ketään. Kiitos kuitenkin haasteesta, oli hauska olla mukana!

2 kommenttia

 1. Tosi mukava kun ehditte toteuttaa tämän, on aina mielenkiintoista nähdä ihmisten valintoja. Aina oppii toisista vähän jotakin lisää :)

  Ja ihanat haaveet, Domus-tuolit ja tuon upean valaisimen ottaisin itsellenikin vaikka heti! Oi, ja uusi ruokapöytä, senkin haluaisin. Tosin vasta sitten kun lapset ovat vähän kasvaneet - nykyinen on lasten möykästä ihan kolhuilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Näitä meilläkin hankitaan, toivottavasti tulevaisuudessa, pikkuhiljaa, mutta ovat listalla kuitenkin.

   Poista