Sunnuntai

16.11.2014

Meillä mies tekee aivan loistavaa risottoa, ohje on peräisin Jamie Oliverin kirjasta. Hektisen arjen, mehän ollaan koko perhe paikalla kotona vain kolmena päivänä viikossa lasten harrastusten takia, vastapainoksi oli tarkoitus tänään sunnuntaina tehdä taas risottoa lounaaksi, paistaa prosciuttoa pannulla päälle ja nauttia ruuat kaikessa rauhassa, mutta niin kiire taas tuli lähteä harrastuksiin, että ruoka piti hotkaista, vain kattaus saatiin kuvattua. Eipä siinä mitään, kauniit Iittalan astiat ovat puoli ruokaa - eikä se risotto niin kuvauksellista olisi ollutkaan :)

2 kommenttia

  1. Seesteisen kaunis kattaus. Kunpa osaisin itsekin kattaa - se ei ole vahvuuksiani. Tuo kynttelikkö alkaa miellyttää silmääni yhä enemmän koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja! Ei meilläkään kateta läheskään joka viikonloppu- ihan fiiliksen mukaan silloin tällöin vaan. Kattaminen on ihan helppoa, kun nykyään saa yhdistellä mix and match-tyylillä sekaisin kaikkea oman maun ja kaapin sisällön mukaan ja joku kangas vaan pöydälle :) Mulle kävi sama tuon kynttelikön kanssa, tykästyin siihen pikkuhiljaa, mutta nyt olen jo ihan myyty!

      Poista