Latoja

10.11.2014
Käytiin viikonloppuna isänpäivän kunniaksi lasten vaarin luona kylässä. Lunta oli satanut pelloille, koko viikonlopun oli sakeaa sumua. Tehtiin perinteinen ajelu lakeuksille katsomaan latoja. Niitä ei niin paljon enää ole, muutama on aina romahtamispisteessä ja siivottu pois edellisen käynnin jälkeen.

Ladon muoto viehättää. Meidänkin talossa on ehkä vähän, mutta ihan vain vähän, haettu ihanan Kannustalon Ladon fiilistä.

4 kommenttia

 1. Ihanaa, että joku muukin tykkää ladoista! Olen ajatellut olevani jopa vähän outo kun minuakin ne viehättää suuresti :-) Meillä tulee olemaan uuden talon "takapihalla" iso lato, se näkyykin monissa raksablogini kuvissa. Taloon on otettu siitä muotoa ja ideaa, että sopivat sitten naapurukset vierekkäin :-)

  VastaaPoista
 2. Kannustalon Lato 189m2 on mun ihan lemppari valmistaloista. Minä työ tarkkailen vanhoja latoja..ja mietin samalla niiden historiaa. Täällä Porvoossa ja lähellä Sipoossa on paljon punamultaisia "latoja" tai en tiedä ovatko latoja ehkä enemmänkin piharakennuksia mutta ladon mallisia. Nyt omalla tontilla vanha kanala, joka on malliltaan lato mutta emme vielä tiedä raaskiiko sitä purkaa ja joskus sitten rakentaa sen tilalle sen Kannustalon Ladon. Valmistaloista en ole vielä pariin vuoteen löytänyt sille kilpailijaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä Ladossapa meille haaveiltavaa:) Vai olisiko sittenkin loft vanhassa teollisuuskiinteisössä kiva :) ?

   Poista