Ideoita pölkyistä

29.11.2014


Heinäkuun alussa, kun tehtiin tontilla puusavottaa, roudattiin muutamia pölkkyjä vuokra-asunnon parvekkeelle ja ollaan tässä välissä jo vähän ehditty unohtaakin ne. Nyt kun ollaan polteltu iltaisin lyhtyjä parvekkeella, on pölkytkin taas palautuneet mieleen. Metsuriseksuaalihengessä ajatus oli tehdä niistä itse istuimia tai pikkupöytiä terassille, lopullinen muoto ja väri on vielä hakusessa. Koostimme ideoista moodboardin. Olisiko kuvien kaltaiset pölkyn muotoiset kivat vai pitäiskö tehdä suorakaiteen muotoisia? Maalattuna vai au naturel?

5 kommenttia

 1. Kuulostaa tutulta:). Mekin säästimme paksuimmat pöllöt ja teimme niistä neliskanttisia. Ne kuivuvat vielä ulkona, ja en ole keksinyt niille paikkaa sisällä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on valkoiseksi maalattuna pöytä/palli-tarkoituksessa ulkona ja terassilla. Ovat tosi käteviä. Mutta jos teillä on mahdollisuus, tehkää suorakaiteen muotoisia! Ne ovat niin upeita.

  VastaaPoista
 3. Neliskanttiiset olis upeat, sitten tarvittaisiin sitten joku "ukko" vähän auttelemaan, ihan omin voimin ei onnistu :)

  VastaaPoista
 4. Uudehko lukija ilmoittautuu.

  Uusimmassa Kotivinkki lehdessä oli juuri tuollaiset mäntypölkyt vaan kuorittu ja niiden päälle virkattu "pehmusteet". Pehmusteiden virkkaamiseen oli lehdessä ihan ohjekin ja näytti kivalta. Itse säästin vinkin myöhempää aikaa varten, ihan alussa kun ollaan meidän rakennusprojektissa :)

  Tervetuloa kurkkimaan www.kotitunteella.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, tervetuloa! Kiitos kommentistasi, se oli kiva- kävin vierailulla myös blogissa :)

   Poista