Harjakorkeudessa

12.11.2014Edellisen talopostauksen jälkeen, parin viikon aikana, on ollut jännät paikat käydä raksalla, kun talo ihan silmissä etenee. Peltikatto on nyt paikoillaan, seinät on levytetty ulkopuolelta ja ikkunat laitettiin toissapäivänä. Ne on tummanharmaat sekä ulko- että sisäpuolelta ja ikkunat on keittiössä, ruokailutilassa ja olohuoneessa lattiaan saakka. Oltiin onnekkaita, kun meidän talossa tämä ikkunoiden suurentaminen oli mahdollista toteuttaa, kun kaupungin palomääräykset on onnistuneet senkin joissain talossa kieltämään.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa myös sisäpuolella ja kyllähän se ihan tutulta näyttää. Sisäpuolella tehdään seiniä ja valmistellaan ensi viikon lattiavalua. Perjantaina meinataan ottaa kuohuvat asian kunniaksi!

12 kommenttia

 1. Kippis! :) Tuo vaihe oli ihmeellinen ja ihana, kun talon osalta tapahtui niin paljon konkreettista lyhyessä ajassa. Onnea harjakorkeudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) ! Kyllä tämä ihan hyvälle ja palkitsevalle tuntuu!

   Poista
 2. Vitsi että se tulee nopeasti! Vau! Toisaalta, se tahti kai vähän hidastuu, kun aletaan tehdä sisähommia. Mutta kylläpä talosta tulee upea. Nuo suuret ikkunat ovat minun unelmaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ei tahti kauheasti hidastu, kun tässä alkaa kohta jo muuttoa hinkuamaan :)

   Poista
 3. Skåål ja onnittelut harjakaisista! :) Meille rakentuu myös Kastelli-talo ja ollaan hieman teitä pidemmällä: Väliseinärungot on pystyssä, sähköt vedetty ja nyt tehdään ilmastointiasennuksia. On ollut hienoa seurata alusta saakka kuinka koti muotoutuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, kyllä on ollut kiva seurata oman talon rakentumista!

   Poista
 4. Onnea! Tänään ihailin myös teidän mustaa, se on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Täytyy tunnustaa, että omakin sydän väpäjää, kun sitä mustaa laitetaan paikoilleen! Siitä on tulossa oma postaus kauempana asuville :)

   Poista
 5. Hups - Sehän nousi nopeasti. Skåål täältäkin ja nähdään pian!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Nopeasti nousee!

  VastaaPoista