Arnen suunnittelema valaisin

24.11.2014

Oops, tein sen taas, vaikka ei pitänyt :) ... Ei tätä projektia jaksa viedä loppuun, jos ei aasi saa pieniä porkkanoita välillä. Nyt toteutin pitkäaikaisen valaisinhaaveeni, Arne Jacobsenin suunnitteleman, suunnittelijan itsensä mukaan nimetyn Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisimen. En keksi yhtään syytä, miksi en ole hankkinut tätä jo aiemmin. Nyt viimeistään unelmat täytyy toteuttaa.

Klassinen, linjoiltaan kaunis, yksinkertainen, siro valaisin sopii moneen tilaan, monenlaisten kalusteiden pariksi ja moneen eri valaisutarpeeseen. Meillä näin sen heti Karusellin kaverina, lukuvalona, tasapainottamassa kookasta tuolia. Täällä vuokrakodissa mikään kaluste tai valaisin ei pääse oikeuksiinsa, kaikki on lähinnä survottu vierekkäin, mutta talossa sitten on vähän väljempää. En toisaalta raaskinut makuuttaa sitä kevääseen asti laatikossakaan, tuohan se lisävaloa pimeyteen. Mitä olette mieltä, kannattaako designvalaisimiin panostaa?

I have always dreamed about this lamp. Dreams are meant to be fulfilled!8 kommenttia

 1. Kyllä, jos vain voi, designvalaisimiin kannatta panostaa. Ne ovat jokapäiväinen silmän ilo. Onnittelut upeasta valisimesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Aina se on panostus, pois jostain muusta, mutta aina hyvä ostos:)

   Poista
 2. Minun vanhimpia unelmiani! Joskus, jonain päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti! Siitä on jo 10 vuotta, kun minä ekaa kertaa kiinnitin huomioni tähän lamppuun! Joskus vaan kestää...

   Poista
 3. No on kyllä tyylikäs valaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, kiitos! Sum blogin / teidän talon ideakuvissa on sama musta harjakattoinen talo isolla ikkunalla kuin meillä pinterestissä, se on ihana :)

   Poista