Tyynyt omasta takaa - vain sohva puuttuu

31.10.2014
Tänä syksynä on paitsi suunniteltu taloa, suunniteltu myös tyynyjä ja peittoja. Isoa ja pientä suunnitteluhommaa. Oman 1.5 vuoden ikäisen malliston ilme on graafinen, selkeä ja skandinaavinen, samanlanlainen kuin oma sisustustyylinikin. 

Mallisto perustuu mustavalkoisiin ja harmaisiin villatuotteisiin, joka sesonki tuomme jonkun värin mukaan. Tälle syksylle ja tulevalle talvelle otimme mukaan vihreän. Siihen löytyikin ihana vähän kauhtunut maastonvihreä sävy neulomon värikartasta, aloin heti kutsua sitä vanhaksi vihreäksi.

Jokaisen tuotteen tulee olla sellainen, jonka ottaisin omaankin kotiin. Monta tuotetta onkin omassa käytössä. Näin ilmojen viiltessä ne onkin molempien vanhempien jaloilla iltaisin. 

Vanhaa sohvaa sen sijaan en aio ottaa mukaan uuteen kotiin, jotain uutta pitäisi keksiä. Vaikka periaatteessa olenkin sen koulukunnan edustaja, että huonekalut kannattaa hankkia loppuelämäksi, näin vain kävi, että muuton yhteydessä kyllästyin siihen. Rakkaus pärekoreihin ei katoa koskaan.

7 kommenttia

 1. Oikein kivoja ovat! Tuo tokan kuvan harmaa + vihreä ovat etenkin mukavan näköinen kombo. Täytynee kartuttaa tyynyvalikoimaa naapurin luomuksilla, sitten kun päästään somistusvaiheeseen. :) Ja onnea lähestyvistä harjakaisista!

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella kauniita tekstiilejä! Ottaisin ihan jokaisen omaan kotiini :)

  VastaaPoista
 3. Juuri tuossa oman blogin puolelle kommentoinkin, että en lainkaan ole osannut yhdistää 1kertaa2:sta ja tätä blogia. Mutta minä olen ollut fani ihan alusta asti, upeita tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, mistäpä sen olisi voinut tietää :)

   Poista