Tontista raksaksi

24.10.2014Niin se vaan taloprojekti etenee. Maanantai-iltana pimeän jo hiipiessä Kastellin rekka pyyhkäisi alueelle ja parkkeerasi meidän tontin laitaan. Siitä sitten vaan määrämittaan leikattua puutavaraa pihalle ja hommat käyntiin. Seuraavana päivänä näytti tältä ja tänään nostetaan jo kattotuoleja paikoilleen. Meillä on oikein mukavantuntuinen asentajaporukka hommissa, Rantasen veljekset, jotka tekevät hommat yhdessä alusta loppuun. Näin omaan tahtiin töitä tekevänä olen pystynyt käymään päivälläkin raksalla juttelemassa asioista, mikä on todella hyvä.

Toiseksi viimeisessä kuvassa talojen välissä pilkottaa meidän ja naapurin autotallit, joita rakentaa toinen porukka. Se, miten päädyimme autottomana perheenä rakennuttamaan autotallin ja miten talliprojekti on edennyt, on ihan oma tarinansa, siitä lisää myöhemmin.

Meidän perhe lähtee viikonloppuna piipahtamaan Tukholmassa pienellä virkistysmatkalla, ihan kivaa vaihtelua arkeen. Tarkoitus on syödä laivalla hyvin ja käydä perillä muutamassa sisustusliikkeessä. Pojat nyt ottaa ilon irti ihan pelkästä laivamatkailustakin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti