Iittalan syksyä meillä

4.10.2014
Iittalan syksyn aivan ihania uusia tuotteita on ollut kesällä ja syksyllä työkuviossa lainassa.

Erityisen ihastunut olen harmaaseen Leimu-valaisimeen, joka yhdistää betonia ja harmaata lasia. Siinä on yksinkertaisuudessaan hieno pelkistetty valaisin, joka myös valaisee hyvin. On ollut meillä joka ilta päällä. Sen viereen sopii hyvin harmaa lasinen Vitriini. Pidän siitä ihan tyhjänäkin, niin kaunis se on.

Nappula-kynttelikkö hämmensi ensin isolla koollaan, se ei meinannut löytää meidän väliaikaisasumuksessa mitään hyvää paikkaa. Lopulta päädyin laittamaan sen ihan ruokapöydälle ja siinä se on ollutkin kovassa käytössä iltaisin tuomassa pehmeää tunnelmaa meille. Tosi mielenkiintoisen näköinen kynttelikkö, tekee välillä aina mieli vilkaista sitä.

Reissusta kotiutui myös kätevä vanerinen Kerros-pöytähylly. Meillä on tämän asunnon keittiössä laskutasoa runsaasti, mutta tulevassa talossa ei valitettavasti niinkään, siellä se tulee ihan tarpeeseen.

Jossain postauksessa kehuin tämän vuokrakodin tammen väristä lattialaminaattia, siinä kun ei näy leivän murut yhtään! Mutta tämä harmaa kukertava muovitaso se vasta kätevä onkin, ei näy yhtään mitkään sotkut ja on ihan kivannäköinenkin. Sillä tavalla olemme täällä ihan tyytyväisiä.

Pidän kovasti Sarjaton-astioista. Aion omia perheen ainoana naispuolisena jäsenenä nuo vaaleanpunaiset "tyttöjen väriset" kahvimukit ihan omaan käyttööni.

Tuo iso harmaa huopainen Meno-kassi on ihan paras lehtienkeräyspaikka!

Meille kotiutui myös monen monta Aitio-hyllyä, mutta en ala niitä täällä vuokrakodissa tietenkään seinään porailemaan. Sen sijaan talossa olen keksinyt niille todella hyvän käyttötarkoituksen, jossa en niitä ole vielä nähnyt juurikaan käytettävän. Saatte nähdä sitten myöhemmin, rohkenenko idean toteuttaa :)

(Iittalan tuotteet on saatu lahjaksi näkyvyyttä vastaan).

2 kommenttia

  1. Iittalan uutuustuotteet on ihania! Tuo harmaa Leimu-valaisin on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Leimussa on hienosti yhdistetty materiaalit, jotenkin vaivattoman näköisesti.

      Poista