Rakastuin mä mustaan keittiöön

1.9.2014
Kuvat Valanti-Keittiö

Kuten edellisessä postauksessa jo vähän vihjasinkin, nyt on meidän tuleva keittiö päätetty. 

Tarina ei ole ihan viivasuora, kuten ei ehkä kenelläkään visuaalisesti vaativalla rakennuttajalla. Keväällä jaksoin aikani kierrellä keittiökauppoja ja muutaman tarjouksen sainkin. Kokomustasta väritoiveesta emme päässeet koskaan yli. Mattamustaa ovea ilman puunsyykuviota ei kovin monella olekaan. Ihan ok keittön olisimme varmasti saaneet parista-kolmestakin paikasta. 

Alkukesästä alkoi työruuhka ja omat suunnitelmat jäivät vähäksi aikaa. Selasin yhtenä päivänä yhteen työprojektiin liittyen meiliin tulleita tiedotteita ja silmiin vilahti jotain kiinnostavaa. Muistatte ehkä, kun aiemmin intoilin Vipp-keittiöstä. Siinä se sitten oli, tiedotteessa kuva meidän keittiöstä! Tapahtui ns. rakastuminen. Sitä tunnetta olin jotenkin odottanut, että jotenkin keittiöasia ratkeaisi itsestään, sen jälkeen mitään muita vaihtoehtoja ei enää mietitty. Aika tyypillinen tapa edetä minulle.

Kirsi Valanti on pitkänlinjan sisustusalan ammattilainen ja suunnittelija, hänellä on myös oma keittiömallisto, johon tämä aivan uusi Loft-keittiökin kuuluu. Loft on niin uusi, että sitä on nähtävillä vain Valanti Shopissa Hietalahdenkatu 4:ssa, jonne suuntasin.

Alumiinirunkoinen, vankka ja vähäeleinen Loft tehdään mittojen mukaan käsityönä ja maalataan asiakkaan toiveiden mukaan. Tähän nyt sitten mattamusta taso, allas ja hana, niin hyvä tulee.


As hinted earlier about our wish of black kitchen. This is the one we selected. Finnish company Valanti-Keittiö has new loft style kitchen.


1 kommentti

  1. Uusi vierailija blogissasi; tulen jatkossakin kyläilemään! Mielenkiintoista seurata projektianne!
    Mutta oli pakko vaan kommentoida, että miksi Valantikin on noin voimakkaasti alkanut "inspiroitumaan" toisten suunnittelusta :-( Itse olen lanseerauksesta lähtien himoinnut Vippin keittiötä ja kyllä tämä Valantin versio tekee jotenkin surulliseksi...

    VastaaPoista