Makuuhuoneen ihanat tekstiilit

13.9.2014
Olen aina ollut hulluna kaikenlaisiin tekstiileihin, joten eipä ole ihmekään, että meillä on jo valmiiksi kunnon vuodevaatteet hankittuna, ei tarvitse haikailla, että saisipa hankittua sitten uuteen taloon.

Jo parisenkymmentä vuotta ollaan nukuttu miehen kanssa vierekkäin tuplakokoisen peiton ja valkoisten vuodevaatteiden alla. Valkoinen on varma valinta, se raikastaa koko makuuhuoneen ja valkoiset vuodevaatteet tuntuukin jotenkin puhtaammille kuin värilliset.

Tuplakokoinen peitto vaikeuttaa vähän vuodevaatehankintoja, koska valikoima ei ole kovin laaja, jos haluaa samaa sarjaa myös tuplakokoisen aluslakanan.

Muutama vuosi sitten hankin työprojektin kautta Balmuirin valkoiset pellavavuodevaatteet ja niihin olen nyt jotenkin jäänyt. Laadun tultua tutuksi uskaltauduin hankkimaan myös tummanharmaan setin. Vuokrakodin ainoassa makuuhuoneessa ruskeat pahvilaatikkopinot nousevat pitkin seiniä, mutta voihan sitä silti pedata kauniisti ja nauttia sävyjen ja pintojen vaihtelusta, pellavan rypyistä ja peittojen hapsuista sängyn päällä.

Vuodevaatteet ja päiväpeite Balmuir (omat).
Kid mohair-, Highland-, Julia- ja Bellagio-peitteet Balmuir (kuvauslainassa).

2 kommenttia

  1. Ihana Balmuir ja ihana uusi blogituttavuus! Tänne jäädään:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna, tervetuloa! Sun blogia olen minä kyllä lueskellutkin :)

      Poista