Uusi nojatuoli

3.8.2014


Ostettiin yllättäen uusi vanha nojatuoli tulevaan taloon.

Emme periaatteessa vielä ala tekemään kalustehankintoja taloon, koska rahaa tarvitaan muuhunkin ja vuokrakodissa ei ole tilaa säilyttää.

Ystäväperhe myi hiljattain oman kotinsa ja muuttivat nyt pienempään väliaikaiseen asuntoon. He kävivät läpi tavaroitaan ja tuskailivat muutaman isohkon kalusteen säilytysvaikeutta. Kun olimme juuri saaneet vanhan kotimme myytyä ja oli rahaa tilillä, kysyin ihan huvikseni, olisiko eräs tietty nojatuoli kaupan. Olin nimittäin mukana, kun se hankittiin heille syksyllä 2012 Finnish Design Shopin kesäkaupan loppuunmyynnistä Tulli- ja Pakkahuoneelta. Ystävät pystyivät luopumaan tuolista sopuhintaan, joten nyt se on meillä. Tämä jää nyt kuitenkin toistaiseksi ainoaksi isommaksi hankinnaksi. Se onkin sitten tuoli koko loppuelämäksi.

5 kommenttia

 1. Upea tuoli! Kunpa joskus meillekin löytyisi hyväkuntoinen käytetty, uusi kun maksaa niin hurjasti..

  Mikä tuon Harri Koskisen valaisimen malli/nimi on? Haluaisin löytää sellaisen myös jostain.

  VastaaPoista
 2. Niin on:) Klassikko on aina niin paikallaan. Ei meilläkään olisi ikipäivänä ollut varaa ostaa normihintaan, ja näitä ei kyllä juuri koskaan näe käytettyinä, joten oli pakko napata kiinni. Joskus voi messuilta tms. esillä olleesta saada alennusta lunastukseen, kyseleppä.

  Tuo valaisin on jo lopetettu malli, sitähän ei enää saa... Sen nimi on Lamppu ja valmistaja Oluce. Se oli ensimmäisiä led-kokeiluja ja siinä on tosi heikko valo :(

  VastaaPoista
 3. Oho! Tätä ei ainakaan kannata koettaa kirjata kompromissiksi ;o) - onnea uudelle hankinnalle!

  -Jutta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kompromisseja tämän suhteen :) Kiitos Jutta! Tässä oli varmaan vähän hyvitystä itsellemme kivusta ja särystä koko viime kevään kärvistelyjen vuoksi...Vielä ei ole alkanut ostos kaduttamaan.

   Poista
 4. Ihanuus, josta olen unelmoinut ikäni. Ja vielä valkoisena. Olen ihan kade...

  VastaaPoista