No nyt!

30.8.2014Nyt on kaivuri meidän tontilla, oli ollut jo itse asiassa parisen päivää, kun me vasta hoksattiin mennä kurkkimaan tilannetta :) Maatyöt ovat vähän myöhässä, jonka vuoksi talopaketin toimitus on nyt siirretty kuukaudella eteenpäin viikolle 43, lokakuun kolmannelle viikolle. Mutta eipä mitään, hyvä kun etenee.

Kuva (laajakulman vuoksi vähän epätarkka) on mustavalkoinen kahdesta syystä:

1. Alueen väritys on aika kirjava ja vaikka pääkaupungissa ollaan, aika maalaismainen, värit ovat punamulta-okrankeltainen-tummanruskea, kuten aiemmasta postauksesta voi todeta. Mikään näistä ei ihan tuntunut minusta omalta väriltä (pohjanmaalta kotoisin oleva mies olisi lämmennyt kyllä tuolle kotoisalle punamullalle), joten piti ihan miettiä muitakin vaihtoehtoja. Minusta on aika oleellista, että talonsa tunnistaa omaksi ja sitä on kiva katsoa, tuntea onnentunnetta siitä, että juuri tuo on meidän talo. Päätettiin kysyä lupaa ihan tummanharmaalle värille, melkein mustalle ja se saikin vihreää valoa kaupungilta, alueen elävyys oli kuitenkin pääasia. Joten sen värinen talo pitäisi tulla silloin lokakuussa meidän tontille. 

2. Musta myös sen vuoksi, että projekti musta keittiö on edistynyt. Loppujen lopuksi on ollut aika vähän aikaa juosta vertailemassa vaihtoehtoja, keittiö valitaan ihan sydämellä. 

2 kommenttia

  1. Mahtavaa että homma etenee. Meillä naapurissakin on hommat lähteneet nyt vauhdilla etenemään. Meillä oli se käsitys että rakentamistapaohjeista ei jousteta yhtään, ja ollaan menty (liiankin) kiltisti niiden mukaan. Matkan varrella ollaan huomattu, että aika monella (naapurilla) on kuitenkin joustettu monessakin asiassa kun on vaan tajunnut kysyä. Me oltaisiin haluttu myöskin musta tai tummanharmaa talo, joten valittiin melkein musta tummanruskea, jollaisia tuolla onkin aika paljon. Kiva että tuota väriä tulee edes naapuriin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että teilläkin etenee. Suomessa tuo heinäkuu taitaa olla aika kuollutta aikaa, vaikka luulis just, että rakentajat tekis silloin töitä. Tajusin siinä vaiheessa, kun meidän naapuri sai kivitalolleen vihreää valoa, ettei ne säännöt taida ihan kiveen hakattuja olla. Meidän nelikolle tulee myös joku vähän spesiaalimpi ja kevyempi tumma aita, ei Kastellin perusaita, sillekin piti kysyä ennakoon lupa. Minusta myös kiva, että noita tummanruskeita tulee useampi, on kivannäköistä naapurustoa :)

      Poista