Meillä on rakennuslupa!

29.6.2014Lopultakin! Odotus oli riittävän pitkä muutenkin, mutta meillepä kävi vielä niin, että Itella kadotti meidän rakennusluvan! Kaikenlaista mainosta ja paperia kääntyy päivittäin uuteen osoitteeseen, mutta ei tämä tärkeä posti. Alkuperäinen ei ole tänäkään päivänä tullut perille, mutta olemme saaneet arkistojen kätköistä kopiot luvasta itsellemme. Kaupungilla eivät olleet koskaan kuulleet, että näin voisi käydä, niin meillehän se sitten kävi. 

Kolmen ja puolen tunnin maratonin kaltainen ja uuvuttava aloituskokous, jossa olivat mukana pääsuunnittelija, vastaava mestari ja yhteyshenkilö rakennusvalvonnasta sekä edustaja jokaisesta meidän neliapilan perheestä on myös pidetty eli etenemisen makua on hommassa.


6 kommenttia

 1. Onneksi olkoon! Meillä tullaan kahden kivitaloprojektin (ystäväperheen kanssa yhteisprojekti) kanssa Helsingissä muutamia kuukausia perässä. Vasta on piirrokset valmistumassa ja lupapaperit (mitä kaikkea se nippu lie sisältääkään, on vielä aika hämärän peitossa) yritetään jättää sisään elokuussa. Itsellä on juuri samanlainen sekalainen vellomisolo, kuin mitä kuvasit rakennusluvanjättövaiheessa :) T. Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kurkkasin teidän blogia, olitte kippistelleet ja kaikkea! Me ollaan oltu koko ajan jotenkin niin pää pyörällä, ettei ole sitä jee-tunnetta tullut vielä ! Toivottavasti tulee..

   Poista
 2. Onnea rakennusluvasta!

  VastaaPoista