Meidän poikien huone

4.1.2014
Taloprojektin suhteen ei mitään tapahtumia. Hauskoja kommentteja ja palautetta olemme kyllä saaneet tuttavilta sen jälkeen, kun laitettiin fb:n kautta linkki tänne blogiin. Kaikki kannustavat neuvot, kommentit ja vinkit ovat edelleen tervetulleita! Ollaan aika tietämättömiä talonrakentamisen suhteen, mutta alkukaaoksen jälkeen alkaa asiat tulla tutummiksi ja tieto jo tarttua päähänkin. Muutama yksittäinen aihe on jäänyt vaivaamaan mieltä, kuten lämmitysmuoto, kaukolämpö vai maalämpö, täytyy niistä ottaa tarkemmin selvää ja laittaa juttua tännekin.

Päivittäin tulee pieni onnentunne siitä aiheesta, että saamme jatkossa lisää tilaa perheellemme. Kun kohta arki lomien jälkeen alkaa, aamuiset suihkuvuorot ovat yhtä kellon kanssa kilpajuoksua. Toinen kylppäri on siis enemmän kuin tervetullut. Toinen iso juttu on omat huoneet molemmille pojille. Meillä varsinkin, kun ikäero on 5 vuotta, päivittäin tulee kahnausta sen suhteen, miten yhteisessä huoneessa ollaan. Toinen haluaa nukahtaa valot päällä, toinen pimeässä ja sitä rataa.

Tässä muutama kuva meidän nykyisen kodin lastenhuoneesta. Hiukan on siistitty näkymiä, mutta ei liikaa, tykkään, että saa olla leluja näkyvissä ja rentoa menoa. Että täällä asuu kaksi tyyppiä, joilla on omat juttunsa kuten meillä aikuisillakin. Ne patjoista ja vuodevaatteista kootut majaleikit sensijaan saa aina pulssin vähän koholle.

Yksi seinä on maalattu Tikkurilan magneettimaalilla ja yksi seinä lastenhuoneeseen päin eteisessä Tikkurilan liitutaulumaalilla, jotain tuon tapaista haluamme uuteenkin kotiin. Peruskalusteet eli Muuramen kaapisto ja kerrossänky siirtyvät tietysti mukana.

6 kommenttia

 1. Näyttääpäs kivalta!

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Mukavan rennon näköistä. Mistä tuo hauska kovakuoriasjuliste on löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on meidän sukulaistytön ostaman vanhan maalaistalon piharakennuksesta löytynyt juliste. Näinhän ne tarinat menee, harvoin vaan osuu omalle kohdalle, että semmoisia paikkoja olisi ja sieltä mitään löytyisi. Nyt kuitenkin tärppäsi, siellä oli myös ihana mustalla pohjalla oleva perhosjuliste, josta ei suostunut luopumaan, mutta tämä saatiin meille, kun esikoinen tykkää luontojutuista. UPM Kymmene Metsä on julkaissut tämän julisteen.

   Poista
 3. Hei! Olisin sellaista sinulta kysellyt, kun teillä näkyy paljon noita Hayn laatikoita. Itse haluaisin kovasti isoa ruutukuvioista, mutta en ole löytänyt kuin settejä ja niissäkin ruutukuvioinen on ollut pieni. Siis osaisitko kertoa onko jostain mahdollista löytää vain tuota kyseistä laatikkoa? Kiitos jo etukäteen.
  T:Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Siitä on kohta 2 vuotta, kun hankittiin noita laatikoita meille, joten voi olla, ettei ole ihan helppo niitä enää löytää. Pinossa Fredalla Hkissä on ainakin ollut, oletko kysynyt sieltä? Piia

   Poista